Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.24 secunde)
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut odeclaratie politica cu titlul:
Basescu iese doar mort din politica! ... Basescu Traian si-a anuntat planurile de viitor care, vai, sunt legate tot de politica. ... Acel altceva este politica. ... adica nu va iesi din politica decat cu picioarele inainte.
Domnul Oprea va reveni in politica, cu mai mult elan si putere de munca, din dorinta de a oferi o alternativa celor care sunt nemultumiti de situatia politica si economica actuala, din necesitatea de a se gasi o formula de echilibru in planul politic si economic, in vederea asigurarii unul climat favorabil de dezvoltare si progres pentru Romania, a perorat Fonta, in aplauzele audientei.
Actiunea politica si busola morala in Urzeala tronurilor (Autoare: ... Paralelele istorice care se pot face si explicatiile filosofice care pot insoti actiunea politica ar completa in modul cel mai fericit - si educativ - serialul.
De altfel, in topul celor 12 personalitati preferate, nu se mai afla nici un alt om politic, cu exceptia unui lider „comunist revolutionar“ si a lui Bernard Kouchner, care se ocupa de multe alte lucruri pe langa politica.
Cineva care si-a petrecut vacanta intr-un sat din Oltenia si s-a intors zilele trecute mi-a spus ca pe tarani nu-i mai intereseaza politica. ... In rest, aveau mai multe relatii cu cerul, care le anunta ploi sau vreme frumoasa, decat cu politica.
Cam asa stau lucrurile si in politica. Peledistii lui Theodor Stolojan s-au laudat la Congresul partidului, care a avut loc simbata trecuta, ca peste 60 de procente din numarul total de membri sint reprezentate de oameni care nu au mai facut politica.
Declaratia mea politica se intituleaza: ... 2) Sustragerea de la dezbaterea parlamentara a celor mai importante legi care afecteaza viata publica si viata cetatenilor, in general (Declaratie politica din 4 martie 2003 - Emil Boc, deputat PD). ... presedinte PNL Comisia de politica externa:
Nu vrea opozi¬tia politica sa mai participe la lucrarile Senatului sau ale Camerei Deputatilor? ... Daca ar fi existat chibzuinta, inteligenta si ratiune politica puteau, la o adica, sa convina chiar si asupra unui candidat comun la presedintie si la o gu¬ver¬na¬re de minim opt ani.
El a explicat ca "obiectivele majoritatii parlamentare nou create" vizeaza "scoaterea Romaniei din criza economica, politica si morala, asigurarea stabilitatii politice si institutionale a Romaniei, asigurarea bunei guvernari a Romaniei bazata pe principiile competentei, transparentei, corectitudinii si cheltuirii eficiente si transparente a banului public, reformarea clasei politice prin promovarea unor lideri politici responsabili si dedicati interesului public si refacerea prestigiului international al Romaniei".
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor. ... "ei s-au facut vinovati de cea mai grava tradare care poate infiera o elita politica in fata contemporanilor si in fata istoriei:
"Sa se lase" de politica. ... sa se lase de politica daca nu are intelepciunea sa o faca.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sutinut o declaratie politica intitulata: ... Inchistarea politica, si nepasarea guvernamentala constituie principala cauza a neadmiterii Romaniei, in spatiul Schengen, chiar si dupa a doua amanare.
Elena Udrea se retrage din politica (Autor : ... Din aceasta perspectiva, cea mai importanta declaratie politica facuta in preajma Anului Nou a fost cea a doamnei Udrea, cum ca isi doreste in 2012 un copil. ... Udrea pentru 2012 echivaleaza cu iesirea ei, fie si temporara, din politica.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Basescu a comis din nou o gafa politica de proportii care pune Romania pentru a mia oara intr-o ipostaza care nu-i face deloc cinste.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Migratia politica". ... La sfarsit si la inceput de mandat, in functie de functia publica dorita migratia politica apare in mod constant.
UDMR este dispusa sa intre la guvernare Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata seara, la Sfantu Gheorghe, ca formatiunea pe care o conduce este dispusa sa intre la guvernare dupa alegerile parlamentare pentru a asigura stabilitatea politica de care tara are nevoie.
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Impotriva cinismului si minciunii", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Actuala opozitie ofera o alternativa la instabilitate", pe care o puteti citi in continuare. Am asistat in ultima perioada la schimbari majore pe scena politica autohtona.
google-analytics.com